-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:5310 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

آيا قسم خوردن دختر و پسر بر اين كه در آينده با هم ازدواج كنند صحيح است؟
قسم چند شرط دارد از جمله:
1. كسي كه قسم ميخورد از طرف حاكم شرعي مانعي نداشته باشد و حال آن كه دختر از طرف حاكم شرع مانع دارد و آن اين كه به اتفاق همه مراجع محترم تقليد، ازدواج دختر بايد با اجازه پدر يا ولي او باشد و وي بدون اجازه پدر با آن مرد سوگند ياد كرده است، پس اين قسم باطل است.
2. كسي كه قسم ميخورد، براي كار حرام يا مكروه نباشد و دختر با اين قسم، بخت و اقبال خود را ميبندد و به جهت احساسات نپخته، عشق مجازي و زودگذر، درهاي سعادت و خوشبختي را به روي خود مسدود ميكند. اين كار اگر حرام هم نباشد، لااقل مكروه است؛ چون هيچ عاقلي چنين كاري را نميكند.
3. يك دختر جوان با كدام مجوز شرعي و قانوني، ميتواند بامرد جوان نامحرم ارتباط زياد پنهاني پيدا كند كه بعد از قسم خوردن، باز هم تخلف كند و به خواستگاري نيايد.
بنابر اين توصيه اين است كه دختران فريب اين گونه افراد فريبكار را نخورند و عشقهاي زودگذر مجازي آنان را در دل خود راه ندهند، كه اين جز بدختي وسيه روزي چيزي به دنبال نخواهد داشت. و اميد به خداي بزرگ داشته باشند كه او ولي ايمان آورندگان است. بنابر اين چنين قسم هايي اعتبار ندارد و لازم نيست به آنها عمل شود.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.